Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lindås-Långasjö FF Lindås-Långasjö FF

24 mars 2012
12:00

Referat: Pukeberg BK - Lindås BK/Långasjö GoIF

Pukeberg - L/L 1-0 (1-0)

MAtchen mot Pukeberg spelades på en bra gräsplan och i strålande sol. Perfekta förutsättningar med andra ord. Själva matchen då?

Matchen startade lite trevande men Pukeberg skapade redan efter ungefär 5 minuter en hörna som skulle ge dom ledningen och även segermålet som det skulle visa sig. Hörnan slogs och vi vann den första situationen men bollen landade strax utanför straffområdet där en Pukebergsspelare ostört på halvvolley fick trycka in den i burgaveln bakom en chanslös Pavic i mål. Pavic som alltså fick agera målvakt istället för anfallare denna dag då våra ordinarie målvakter inte kunde komma till spel.

Därefter jobbar vi oss sakta men säkert in i matchen igen. Första halvlekens sista 35 minuter handlade egentligen bara om en enda sak, spel på Pukebergs planhalva och mängder med avslut från vår sida. Dåliga skärpa i avsluten samt en riktigt bra målvakt i hemmalaget gjorde dock att vi inte kunde få in bollen i målet. Vi spelade runt på deras planhalva, hittade trianglar, bollar i djupet, skott utifrån och en del instick. Spela som värmde lika mycket som solen men samtidigt uselt av oss att inte få in bollen i nät.

Andra halvlek blev inte alls bra, varken från oss eller hemmalaget. Hemmalaget som för övrigt visade upp en oerhört primitiv fotboll. De slet som djur utanför deras eget straffområde för att sedan skicka upp bollen på en ensam jagandes forward. När denna forward väl behövde syrgas efter sina löpningar så skickade de upp en ny forward som fortsatte på samma bana. Ingen rolig fotboll att se men visst, de vann matchen med 1-0 och som bekant så är det segrar som räknas. Som tränare för L/L är jag glad över att vi producerar en massa chanser och fortsätter utveckla spelet. Dock är jag bara nöjd med första 45 minuterna, de sista 45 är jag inte alls nöjd med.

Ser man på helheten så är jag missnöjd med matchen! Vi förlorar på ett sätt som inte alls är okej. Vi måste helt enkelt bli bättre på en massa saker!

Nu är det nya tag inför veckan som kommer och seriepremiären som närmar sig med stormsteg.